Palvelut

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja hinnoista ja ratkaisuistamme!

Video- ja elokuvatuotanto: Nosta tarinankerrontaasi henkeäsalpaavilla ilmakuvilla. Kokeneet lentäjämme ja korkealaatuinen kalustomme antavat sinun vangita tarinaasi hetkiä ainutlaatuisesta näkökulmasta.

Ilmakuvaus: Vangitse aika laadukkailla ilmakuvilla, oli kyse kiinteistöistä, tapahtumista tai taideprojekteista niin UAS ratkaisumme auttavat sinua luomaan kuvallisen kerrontasi uudelle tasolle.

Fotogrammetria: Tehosta ja nopeuta toimintaasi käyttämällä fotogrammetriaa 3D mallinnukseen rakentamisessa, maataloudessa ja arkeologiassa.

Tarkistukset ja valvontaUAS-ratkaisumme on varustettu huippuluokan kameroilla ja antureilla. Tarjoamme ratkaisut aluevalvontaan, infraan ja esim. sähkölinjojen tarkastuksiin.

Kartoitus ja maanmittausVarmista mittausprojektiesi tarkkuus ja tehokkuus. UAS-ratkaisumme tarjoavat tarkat kartoitus- ja mittaustiedot, mikä nopeuttaa työnkulkua ja alentaa kustannuksia.

Koulutus ja sertifiointiHallitse UAS-tekniikka. Tarjoamme koulutus- ja sertifiointiohjelmia tarpeidesi mukaan varmistamaan miehittämättömien ilmajärjestelmien turvallisen ja ammattitaitoisen käytön.


Useiden UAS-ratkaisujen ja -palveluiden avulla voit helposti automatisoida monimutkaisia tehtäviä ja tehostaa työnkulkuasi. Löydä tarpeisiisi sopiva UAS-ratkaisu ja aloita työsi optimointi jo tänään.

Liity kanssamme luomaan uusia mahdollisuuksia innovaation ja tutkimuksen avulla. Miehittämättömien ilma-alusratkaisujen tulevaisuus odottaa ja me opastamme sinua uusiin kohti uusia ratkaisuja.

Toteuta ideasi FinnSky Drone Oy:n avulla.

fiFI