Meistä

Finnsky Drone Oy on intohimoinen droneihin ja niihin liittyvien palveluiden ja ratkaisujen kehittäjä. Olitpa sitten harrastaja, ammattilainen tai innovatiivisia ratkaisuja etsivä yritys niin meiltä löydät ratkaisut miehittämättömiin ilma-alusjärjestelmiin (UAS) liittyiin palveluihin ja kokonaisuuksiin.

Tiimimme

Jyrki Lehtinen, CEO
jyrki.lehtinen@finnskydrone.fi

Jyrkillä on laaja kokemus niin kiinteäsiipisten kuin pyöriväsiipistenkin miehittämättömien ilma-alusten rakentamisesta, testaamisesta ja lennättämisestä. Taustalla on myös monivuotinen kokemus kansainvälisest kilpailutoiminnasta radio-ohjattavilla helikoptereilla EM- ja MM-tasolla sekä kauko-ohjattavien kamerajärjestelmien kehittämisestä ja käytöstä. Hänellä on myös yli 30 vuoden kokemus kiinteistökaupasta ja rakennusten kuvaamisesta kiinteistöarviointien ja myynnin tukena.

Seppo Kapanen, Kehitysjohtaja
seppo.kapanen@finnskydrone.fi

Vasilii Semkin, CTO
vasilii.semkin@finnskydrone.fi

RF-tekniikan asiantuntija. Hänellä on vahva kokemus erilaisten UAV-koneiden rakentamisesta, käyttämisestä ja huollosta kompakteista droneista aina suuriin teollisuusmalleihin ja niihin liittyviin hyötykuormiin. Lisenssit sekä avoimissa että erityisluokissa.

fiFI